OPDATERET 20/11-22

FOREDRAG OM HVALPEFABRIKKER.....

Foredrag om hundehandlere og hvalpefabrikker......

Søndag den 8. september 2013, deltog Leif på det første foredrag, afholdt af http://hundehandlerwhocares.dk hvor der blev givet mulighed for at få et unikt indblik i en lyssky underverden, hvor falske dokumenter, vanrøgt m.v. desværre er en stor del af ”gamet”, og hvor der tænkes mere på hurtige penge end på den enkelte hunds ve og vel.

 

Til foredraget var de tre stiftere af Who Cares, Ida Holst Kristensen, Helene Kjærsgård-Jensen og Helle Holm Rasmussen, til stede og de øste ud af deres viden om hundehandler”branchen” i Danmark.

De har brugt de seneste 2 år på at samle information sammen og danne sig et overblik over, hvordan hele denne underverden er skruet sammen. En viden, de nu vil bruge i kampen mod hundehandlere og hvalpefabrikker.

 

Til foredraget, der blev understøttet af billeder og konkrete beretninger, blev der også givet gode råd til, hvordan kommende hvalpekøbere manøvrerer udenom hundehandlere. Afslutningsvis var der mulighed for at stille spørgsmål til de tre foredragsholdere.

Praktiske oplysninger
Dato: Søndag d. 8. september 2013
Tidspunkt: Kl. 13:00 – ca. kl. 15:30
Sted: Danhostel Vejen Konference, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var en barsk oplevelse, at høre om de forfærdelige forhold, og vi medgiver al vor støtte til foreningens videre arbejde, og har da også valgt at blive medlemmer af klubben.

Du kan også melde dig ind i foreningen hvis du vil være med til at støtte dyrene, og hjælpe foreningen i deres videre arbejde, der udgives også meget snart en bog om emnet;

Bliv medlem

Merkur Andelskasse foreningskonto: Reg. nr. 8401, kontonr. 0001199357.

Medlemsskab 200 kr. årligt.

Resten af året: 100 kr.

Indsamlingskonto: Reg. nr. 8401 0001199365

Telefon 61 54 58 16, der aflyttes beskeder og læses sms hver dag i hverdagene, og ofte i weekender.

TAK til DLG Tele for at stille telefon til rådighed for foreningen.

DKK KREDS 4 HOLDER INDBYDER TIL SAMMEFOREDRAG TORSDAG DEN 12. SEPTEMBER 2013 PÅ SÆDDING BIBLIOTEK I ESBJERG - SE MERE PÅ SIDEN WHO CARES/VI GØR.....