OPDATERET 20/11-22

Hudsygdomme, lopper og allergi

LØRDAG DEN 5. OKTOBER 2013

DELTOG VI I ET KURSUS MED SPECIAL DYRLÆGE I HUDSYGDOMME, LENE BOYSEN, DER HAR KLINIK I KLAMPENBORG.

KURSET BLEV AFHOLDT I BUTIK LUNDEN, SKODBORG, I SAMARBEJDE MED KSS - KLUBBEN FOR SMÅ SELSKABSHUNDE HVOR YORKSHIRE TERRIER HØRER UNDER.

TIL STEDE VED MØDET VAR OGSÅ EN MEDARBEJDER FRA FIRMAET FRONT LINE - SÅLEDES AT VI BÅDE FIK INFORMATION OMKRING HUDSYGDOMME, LOPPER OG ALLERGI.

DET VAR ET MEGET SPÆNDENDE OG LÆRERIGT KURSUS, DER BLEV VIST MASSER AF LYSBILLEDER SÅ MAN KUNNE SE DE PROBLEMER HUNDENE LED AF NÅR DE KOM I BEHANDLING PÅ KLINIKKEN HOS DYRLÆGE LENE BOYSEN, OFTE EFTER HENVISNING FRA ANDRE DYRLÆGER DA LENE BOYSEN ER SPECIALIST PÅ OMRÅDET OG NOK EN AF DE BEDSTE P.T. I DANMARK PÅ SIT FELT.

MANGE HUNDE LIDER DESVÆRRE AF HÅRSÆKMIDER, OG DET KAN VÆRE ET LANGVARIGT BEHANDLINGSFORLØB OG NEMT LØBE OP I BÅDE 10, 15 OG 20.000,- KR. INDEN MAN ER FÆRDIG MED AT BEHANDLE HUNDEN......

DERFOR KAN DET IKKE ANBEFALES OFTE NOK AT MAN TEGNER EN SYGEFORSIKRING PÅ SIN HUND - DENNE KAN VIRKELIG SPARE EN FOR MANGE PENGE I DET LANGE LØB - HVIS UHELDET ER UDE OG MAN FÅR EN HUND DER F.EKS. LIDER AF HÅRSÆKMIDER ELLER ALLERGI, SOM FLERE OG FLERE HUNDE DESVÆRRE LIDER AF I DAG.

Vi var vel omkring 20 personer til stede ved foredraget, og det var en god og lærerig eftermiddag - tak til dyrlæge Lene Boysen, KSS for at have indbudt til arrangementet, samt til "butik Lunden" for at lægge lokaler til