OPDATERET 20/11-22

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Camilla Strand, d. 20-10-2015

Kære Lene og Leif

De ser bare dejlige ud de to små...
Her går det godt med Devas og Russies firlinger, de to små piger er stadig meget små men utrolig trivelige og fulde af liv. Nanna som blev hjemme hos os er en skøn pige med så meget kærlighed at give af ....
Held og lykke med tvillingerne
Knus til jer
Camilla

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com

camilla-joy

Skrevet af Helge Petersen, d. 15-10-2015

Jeg er ejer af 2 hvalpe, fra yorkieland , hvor den ene nu er 3 år og den anden snart 5 år. Jeg vil gerne sige tak for den store og samvittighedsfulde hjælp jeg har fået gennem årene, når jeg har haft brug for rådgivning angående hundene. Det er af stor betydning at, man køber sine hvalpe hos så kompetent opdrætter som i er. Det giver stor tryghed, som hvalpe køber.

E-mail:

@mail.tele.dk

helge-ulla.petersen

Skrevet af Helge og Ulla Petersen, d. 15-10-2015

Kære Lene og Leif. Tænk, at det snart er 5 år siden vi fik Odin og over 3 år siden vi fik Tor. De er et par skønne vildbasser - flot arbejde Cindy, DeeDee, Balou og Elvis (og jer ikke mindst).

E-mail:

@mail.tele.dk

helge-ulla.petersen

Skrevet af lis thorsen, d. 15-10-2015

TELØKKE KIKI

Kære Lene og Leif - super stort tillykke med the twins! Så fik I endelig babies og så ikke mindre end to på en gang - dejligt og med en af hver slags kan det jo ikke blive bedre. Vi ønsker det bedste for lille Kiki - Nicco sender tusind kys og kram og det gør vi naturligvis også. Hilsen fra Holtewooderne

E-mail:

@overheaddoor.dk

lis_thorsen

Skrevet af Michael, d. 13-07-2015

Rigtig flot og informativ hjemmeside om Yorkshire terrier. Flot arbejde :)

Skrevet af Lissi Rasmussen, d. 09-07-2015

Yorkielands Miss Sunshine på 3,5 mdr. blev hentet 6/7 2015 hjemme hos Leif Ove og Lene. Sikke en velkomst jeg og mine 5 hunde fra Norge fik. Det var bedre end et 5 stjerners hotel😀 Lille Miss Subshine er flottere og sødere end forventet. Ret og slet en fantastisk solstråle. Hun er allerede blevet bedsteven med min hvalp på 10 mdr. Liam. Vi glæder os til at se udviklingen fremover, men jeg er sikker på at hun bliver en rigtig flot solstråle 😀 tusinde tak fordi jeg fik mulighed for at købe Sunshine

E-mail:

@hotmail.no

Lissi.rasmussen

Skrevet af Else Espersen, d. 08-07-2015

I skal lige vide at Ozzy er en dejlig hund, robust stærk og meget selvstændig, vi har aldrig før haft så selvstændig en Yorkie, han er også en lille klog hund, har sjældent snor på når vi går tur, kommer når vi kalder, er det plads går han lige ved siden af, siger jeg sit bliver han siddende selv om jeg fortsætter og går først når jeg siger fri. Hans ynglings stilling er stadig liggende på ryggen. Men han er også den mest mad glade hund vi har haft. Ha ha han æder alt - så vi passer på. Det var lige lidt info til jer om vores lille Ozzy.
Kh Else
P/s. Og så det dejligt han ikke gør' ret meget.

Skrevet af Birgit Hage, d. 09-06-2015

Hallo over there, nu må det da vist være ved de tider hvor I skal en tur til Sjælland, altså hermed menes Bro. 14, Kh Birgit

E-mail:

@gmail.con

birgit.leif14

Skrevet af Maude Mjärdner, d. 27-05-2015

Hejsan allt väl med & De dina

E-mail:

nieeliten

@telia.com

Så der godbidder til alle

Skrevet af Lis Thorsen, d. 20-04-2015

Kære Lene og Leif og ikke mindst alle Jeres dejlige hunde - hvor var det dog fantastisk, at opleve at være hos Jer og se de små live - det er altid sjovt at se, hvor små de er - man husker det ikke fra gang til gang.
I gjorde vores besøg til en enestående dag - det var dog ikke uventet - da vi allerede har erfaret, at I 2 er nogle vidunderlige entusiastiske Yorkie mennesker - som jeg er sikker på vi nok skal få masser af kontakt med i fremtiden. Endnu engang tak for Jer
Kærlig hilsen Holtewooderne

E-mail:

@overheaddoor.dk

lis_thorsen

Chico

Skrevet af Lis Thorsen, d. 31-03-2015

Kæreste Lene og Leif
Tak for en fantastisk hjemmeside, der er virkelig hjælp at hente, hvis man ikke har haft hund og især Yorkshire Terrier før, men bestemt også, hvis det ikke er første gang. I beskriver det så fantastisk, medfølende og fuld af passion - så man er slet ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige sted at købe hund. Hvis blot alle opdrættere var som Jer to dejlige mennesker.
Vi sender de største og bedste ønsker om en God Påske og et stort tillykke med trillingerne - og tak fordi vi måtte være på sidelinjen undervejs, hvilket vi har sat stor pris på. Vi glæder os til at hilse på vores lille nye medlem af familien, hvor sorgen over at skulle sige farvel til lille Chico, forhåbentligt bliver erstattet af ligeså mange glæder fremover med lille Chili.
Men først og fremmest ser vi frem til vores første møde med Jer og vores lille nye familiemedlem.
Love & Peace
Fra Holtewooderne

E-mail:

@overheaddoor.dk

Lis_thorsen

Skrevet af Marianne & Erling, d. 28-03-2015

Hjertelig tillykke med de små hvalpe!! Ih hvor må de nye hvalpe købere glæde sig til at få een af Jeres hvalpe!! Vi har altid fået hjælp og støtte fra Jer da vi købte vores elskede PJUSK Vi har fået venner for livet!!! Knus Marianne& Erling

Skrevet af Poula, d. 25-03-2015

Dejlig side i har og dejlige og flotte hunde :) Og så er vi også blevet lidt klogere på Yorkshire terrier og glæder os til at få vores egen.

Vh.

Poula

Skrevet af Amanda, d. 24-03-2015

Nu har vi brugt eftermiddagen på at se film fra dansk kennel Klup og der har virkelig givet gode råd og en del ideer til når vi skal have os en lille ven. Så vi vil gerne lige sige tak for rådet.
Og vi er ikke blevet mindre klar til at byde en lille ven velkommen

E-mail:

Norrevang1982

@gmail.com

Skrevet af Amanda, d. 24-03-2015

hej lene

smukke hunde og god side vi har virkelig brugt lang tid her inde

E-mail:

@gmail.com

norrevang1982

Nanna siger kys kys til de små.