OPDATERET 20/11-22

ÅRET DER GIK – 2017

Tiden FLYVER afsted, og nu er år 2018, allerede lige om hjørnet - gad vide hvad det vil bringe af sorger og glæder – heldigvis ved man det ikke – og gudskelov da for det – men at et nyt år allerede igen banker på, vidner vist om at tingene bare går alt for hurtigt, ELLER også er der noget om snakken – at tiden bare løber hurtigere, jo ældre man bliver….

Nogle siger at tiden bare flyver når man er i godt selskab – og godt selskab – ja det har vi været i mange gange i det forløbne år – det er dejligt med en skøn familie, og så mange gode venner og bekendte rundt omkring en – mange af jer er nye, men andre af jer har vi kendt i mange år – tak for hver og en af jer – i skal vide at vi værdsætter jeres venskab rigtig meget, og nyder at være sammen med jer.

Desværre var år 2017 også præget af megen sygdom og alt for mange dødsfald rundt omkring os, og vi har været til alt for mange begravelser og bisættelser i det forløbne år.

Må håbe at 2018 bliver bedre, på mange måder, men især hvad gælder sygdom og dødsfald – det er al for trist og ubærligt at blive ved at skulle afsted til den ene bisættelse efter den anden…..

Leifs mellemste barnebarn holdt bryllup – MEN desværre måtte vi nøjes med at se billeder og video fra dagen, da vi på grund af sygdom måtte melde afbud – øv øv - men desværre var der ikke noget at gøre ved det – sygdom er man jo som bekendt ikke selv herre over….

Men STORT TILLYKKE med kærligheden til jer begge to - Nanna og Johan, og tak fordi vi senere på året måtte kigge forbi, og besøge jer, i jeres dejlige nye lejlighed i Trekroner.

Vi ønsker jer alt godt fremover – 2018 byder jo på en lille ny for jer, det bliver rigtig spændende, og jeres lille Axel kan kalde sig for ”storebror”😉

Ja, rundt omkring er små nye verdensborgere på vej – i vores omgangskreds alene, kender vi ikke færre end 3 par der venter barn i juni måned, vi ønsker jer alle held og lykke – det bliver rigtig spændende for jer, og hyggeligt for vi andre der følger med fra sidelinien…..

På feriefronten blev det igen til den årlige tur til Thyborøn – der er bare SÅ skønt, og vi holder virkelig meget af at komme deroppe – blive blæst godt og grundigt igennem, nyde den friske luft, spise masser af lækker fisk på de dejlige restauranter, og højdepunktet er altid at mødes med Leifs soldater kammerat og hans kone, Svend og Gitte, bare SÅ hyggeligt at mødes med jer, og dejligt at det er blevet en fast årlig tradition.

Hyggeligt var det også, mens vi var deroppe, at vores søde veninde Conni kiggede forbi en tur – dejligt at du gad tage turen helt derop bare for en enkelt dag. Dejligt var det også da du fulgte med på togtur til hundens dag i Tivoli, og du ”endelig” fik hilst på min mor derovre – ja og endda på min ”gamle” kollega Inge-Lise – vi havde alle en rigtig hyggelig dag ”over there” og fik da godt nok gået noget omkring og set en hel del i dagens løb.….

Ellers har der været rigtig mange dejlige bilture i årets løb til Sjælland – vores gode ven Stig rykkede telepælene op, og flyttede fra det dejligste landsted og ind til byen med hans små søde Yorkier.

Vi var med i hele flytteprocessen, og hjalp til så godt vi kunne med nedpakning, udpakning og Leif hjalp til med at sætte hegn haven rundt så hundene kunne komme ud med det samme de flyttede ind.

Tak for mange dejlige ophold hos dig i årets løb Stig, og dejligt har det også været når du kiggede over til os af og til, med dit store ”hus” på ryggen og slog dig ned en uges tid på ”Glejbjerg camping” – gavlen af vores hus😉

Hundene har bragt mange glæder og sorger med sig i år – men sådan er det jo når man har med levende væsener at gøre….

Vi mistede jo først vores lille Cindy den 1. september 2017, og blot 19 dage senere måtte vi desværre også tage afsked med hendes datter Dee-Dee, uha det var bare næsten for meget og helt ubærligt, to så skønne og dejlige hunde på EN måned, de er stadig dybt savnede, men samtidig glædes vi da så heldigvis over alle de dejlige minder vi har om disse to skønne hunde, og at vi heldigvis stadig har nogle dejlige hunde herhjemme.

Vores lille Lucy (til daglig bare kaldet Pjevs) viste flere gange hvor dygtig hun er, og hvor godt hun klarer sig i udstillings ringen, hun har bl.a. vundet 2 CERT’er, 1 junior CERT, hun har kvalificeret sig til CRUFTS 2018 og hun blev både H.C. Andersen junior vinder 2017 og H.C. Andersen vinder 2017, ligesom hun på samme udstilling blev BIM, så hende kan vi godt være stolte af – at hun så samtidig bare er den mest kærlige, sjove og vimse lille Yorkie pige der er SÅ nem at have med at gøre, gør bare det hele lidt sjovere, og vi glæder os til at følge hende i 2018 og håber hun fortsætter i samme gode stil….

Vores lille Peanut er nu ældste hunden i vores lille flok – han er netop fyldt 12 år men opfører sig stadig som en lille hvalp der er meget legesyg, og så kan han bare charmere den ene efter den anden der kommer her hos os, ALLE elsker Peanut og Peanut elsker ALLE…..

Hyggeligt har det også været at besøge de af jer hvalpekøbere som vi har kontakt med, eller når i af og til har kigget forbi os – vi værdsætter tiden sammen med jer hver og en – og vi glæder os til at gentage Yorkie træffet i maj 2018 – det var rigtig dejligt at se så mange af jer ved træffet i 2017, men vi håber at der kommer endnu flere i det kommende år, da flere jo desværre var forhindret af sygdom, konfirmation, bryllup og andre gøremål på dagen.

Vi takker for alle de dejlige billeder i sender os på mail, sms eller slår op på facebook, det er dejligt at få lov at følge med i hvordan det går jeres dejlige hunde rundt omkring.


Nu ønsker vi jer alle et rigtig godt og lykkefyldt nyt år 2018.

De kærligste hilsener fra Leif og Lene, og mange snudekys til jeres skønne Yorkier rundt omkring.