OPDATERET 20/11-22

KIKI - EN SMUK VETERAN....

Kritik til Kiki, der lørdag den 31/8-2019, har været til "hund i fokus" i Vejen, afholdt af kreds 4, i samarbejde med DKK, 10 år gammel tæve. fortrindelig kvalitet og type. velholdt og vises i dag i tip top kondition. velproportioneret helhed. velskåret hoved med opvakt og intelligent udtryk. ganske ungdommeligt udtryk trods sin alder. fine mørke øjne og mørk næse. tænderne er noget plaget af hundes alder, dog saksebid. lille og flad skalle V-formede ører som bæres korrekt opretstående. stærk hals af korrekt og passende længde. lige og stærk ryg. fast lænd af passende længde. veltilbagelagt skulder. moderat vinklede knæ. lang og glat pels. med smuk farve, med tilpas blå. helt igennem velholdt veteran som viser sit værd i bevægelse trods sin høje alder. med kredit til sin ejer. velvist. TUSIND TAK til dommer Frederik Kien Hansen, Danmark, for de flotte ord, samt den flotte placering som BEDSTE VETERAN - vi er meget stolte af vores smukke pige, hun gik som en drøm, og havde bestemt IKKE glemt hvordan man gør, selv om hun ikke har været i ringen i 9 år - fantastisk......

FLOTTE PRÆMIER PÅ DKK SKUE KREDS 4.....

DOMMER FREDERIK KIEN HANSEN MED VETERAN VINDER KIKI OG JEG

DKK UDSTILLING I HERNING - 3/11-2019

VI HAR IGEN HAFT KIKI MED PÅ UDSTILLING, DENNE GANG DKK VINDER 2019 I HERNING, DOMMER JOCHEN EBERHARDT, TYSKLAND, HER BLEV DET TIL EXCELLENT I VETERAN KLASSEN.

JULESKUE DKK KREDS 4 I KOLDING 17/11-2019

SÅ HAR VI VÆRET TIL ÅRETS JULESKUE I KREDS 4, AFHOLDT AF DKK I KOLDING, ALTID HYGGELIGT.

DOMMER VAR BIRGIT SELOY, DANMARK, DER VAR 3 YORKIER TILMELDT, OG KIKI BLEV BEDSTE VETERAN, MED EXCELLENT OG 1. VINDER, OG SENERE I STORE RING BLEV HUN BIS 6 VETERAN, FLOT AF EN TÆVE PÅ 11 ÅR - HUN NYDER AT VÆRE I RINGEN, SELV OM HUN HAR HOLDT PAUSE I MANGE ÅR.

VORES DEJLIGE VETERAN, KIKI PÅ 11 ÅR, HAR VÆRET PÅ JULESKUE I HORNE IDRÆTSPARK VED VARDE. DET BLEV TIL NOGLE RIGTIG FLOTTE RESULTATER, NEMLIG BEDSTE VETERAN, OG I STORE RING BLEV DET FØRST TIL EN FLOT 2. PLADS BLANDT SAMTLIGE TILMELDTE VETERANER, OG DERNÆST EN HELT FANTASTISK ÆRE, NEMLIG AT BLIVE SKUETS BEDSTE TERRIER, BLANDT ALLE TILMELDTE TERRIER RACER, OG AT VINDE VANDREPOKALEN, SOM I SIN TID BLEV STIFTET AF ALL ROUND DOMMER, SAMT TERRIER EJER OG ELSKER M. M. MADSEN. TUSIND TAK FOR DAGENS FLOTTE PLACERINGER OG EN MEGET FIN KRITIK TIL DOMMER SATU JÄRVINEN OG JOHN FINNICH, BEGGE DANMARK.