OPDATERET 20/11-22

Billedbog

Nita 3/4-2003 - 30/10-2013

Mit navn er Nordmark's Juanita - til daglig blot kaldet Nita. Den 3. april 2003 kom jeg til verden i Tyskland og troede aldrig at jeg ville flytte udenlands.

Men 5 mdr. gammel kom der gæster fra Danmark for at besøge os alle. Det var vist nok meningen at de skulle have haft en yngre halvsøster til mig senere hen, men jeg syntes så godt om dem så jeg straks satte mig op ved manden og han skulle altså vise sig at blive min kommende far. Det er således faktisk mig selv der har valgt min nye familie ha ha.

Jeg kom straks med på udstilling efter jeg var flyttet ind i Kennel Yorkieland's, og jeg vandt da også en del præmier som jeg kan glæde mig over nu hvor jeg har trukket mig tilbage fra udstillingslivet.
Jeg er blevet klippet ned og elsker at have små hvalpe at passe - jeg er en rigtig god og dygtig mor. Når de små skal flytte hjemmefra er jeg gerne helt ude af den og går helt med udenfor når hvalpekøberne kører afsted med mine babyer for jeg kan ikke så godt lide at tage afsked med mit afkom.
Derfor var jeg også bare så lykkelig sidste gang  hvor Little Peanut fik lov at blive boende - ham passer jeg på hver dag - bare han siger den mindste lyd så er jeg der for at se efter ham.
Jeg checker ham også lidt engang imellem - f.eks. når han er i bad eller har været ude at gå tur, så er jeg nødt til lige at se efter om han er i orden når han atter er tilbage.
Nogle gange går han og jeg tur sammen med vores mor, så kan det ellers nok være jeg er stolt og går og kigger mig omkring og spiller meget vigtig.
Ved vores hvalpe-kom-sammen kan det også godt nok være jeg var glad - hele dagen sad jeg og skuede ud over mine hvalpe og så om det hele gik rigtigt for sig, og da de små skulle hjem igen med deres familier måtte jeg igen gå den tunge gang til havelågen og se dem køre bort - nej jeg er ikke så god til at sige farvel.

Ellers er jeg nok den af os alle her i flokken som er mest madglad, så jeg skal have en masse gåture i løbet af dagen for ikke at blive for tyk selv om jeg også er på diætfoder. Men der ligger næsten altid noget de andre ikke lige har spist og så vupti så er jeg der - jeg er nemlig meget hurtig når det gælder mad....

En gåtur med min hundeveninde Cindy og vores far - det er nok noget af det bedste vi alle tre ved - især når solen skinner, så kan vi gå et par gange om dagen og nyde det.

Noget andet jeg også holder meget af er at ligge i solen og hygge mig med at gnave i en politistav, det kan jeg få mange timer til at gå med.

Nu kan du kigge lidt nærmere på mig i min billedbog hvis du har fået lyst til at lære mig lidt nærmere at kende.....


Nita er stille sovet ind den 30. oktober 2013, 10½ år gammel - "gode gamle Nita" som vi altid kaldte dig....Du var jo alderspræsidenten blandt Yorkierne her i huset, vi takker dig for den tid vi fik lov at have dig i blandt os - sov sødt lille Nita og hils i hundehimlen.....

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:

Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.