OPDATERET 20/11-22

Billedbog

PEANUT'S LIV I ORD

Yorkieland's Little Peanut er faktisk mit fulde navn men jeg bliver bare kaldt for Peanut til dagligt. Den 3. december 2005 kom jeg til verden.

Da jeg var helt lille var noget af det bedste jeg vidste at hive fat i toiletrullen og så bare spurte afsted igennem hele huset og rulle rundt med den - hold op hvor er der mange meter papir i sådan en rulle - det er sjovt - og især når ens hundevenner også gider at lege med - den leg har jeg tit leget med mine hundevenner men det er ligesom blevet for hvalpet for mig nu så det er faktisk helt stoppet.

Det meste af min dag går nu med at rende rundt med en politistav eller et kødben i munden og prøve at gemme det så mine hundevenner ikke kan finde det.
Noget jeg også holder meget af er at spise nyslået græs eller finde små pinde i haven.

Jeg har mange gode gemmesteder til mine ben og pinde både i huset og haven men jeg flytter alligevel rundt på det hele tiden for at de andre ikke skal finde det - jeg går næsten hele tiden omkring med noget i munden for at finde nye gemmesteder.
Nogle gange prøver jeg også at komme ind i min lille sovehule med det i munden men indgangen er alt for smal til sådan en stor politistav men så tager jeg tilløb og maser mig ind med politistaven i munden - så går det meget bedre.

Den dag vi holdt hvalpe-kom-sammen kan i tro jeg legede godt med alle mine hundevenner. Jeg var utrolig frisk og fræk og helt oppe på poterne hele dagen - hold da op hvor var jeg også bare træt da dagen sluttede.....

Ellers er jeg nok i mange retninger lidt af en kylling - det siger min mor i hvert fald - for jeg kan ikke lide alt for mange nye ting på vores gåture - alt skal helst være som det plejer så har jeg det bedst - tag nu f.eks. forleden aften hvor vi kom gående nok så fredeligt - så pludselig står der 2 pindsvin foran mig og ligesom spærrer for mig - så kan i ellers nok tro at jeg begyndte at gø men så rullede de sig helt sammen som små kugler og så blev jeg godt nok bange - hold da op hvor jeg skyndte mig at tage poterne på nakken og vendte om i en fart - jeg skulle ikke risikere at stifte nærmere bekendtskab med dem - næh jeg skulle bare hjem og det kunne ikke gå hurtigt nok....

16.09.2021
VORES ELSKEDE LILLE PEANUT ER I DAG STILLE SOVET IND, MÆT AF DAGE, 15 ÅR, 9 MDR. OG 13 DAGE GAMMEL, DU ER DYBT SAVNET LILLE P., HVOR VIL VI DOG SAVNE DIG - DU GIK IND I ALLE FOLKS HJERTER, DU HAVDE EN KÆMPE PERSONLIGHED I DIN LILLE KROP - HVIL I FRED LILLE SKØNNE DRENG, OG TUSIND TAK FOR ALT DU GAV OS I ALLE DISSE MANGE DEJLIGE ÅR....Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:

Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.