OPDATERET 20/11-22

Billedbog

DEE-DEE FØDT 22/11-2006 DØD 19/9-2017 HVIL I FRED SMUKKE PIGE....

Yorkieland's Dee-Dee Danish Delight er mit officielle navn og jeg kom til verden den 22. november 2006. Jeg har to søskende; Søster Scarlett O'Hara og brormand Speedy Gonzales, de er begge flyttet hjemmefra og bor nu  i henholdsvis Hvidovre og Hedensted.
Selv er jeg blevet boende tilbage her i Kennel Yorkieland's, og til daglig bliver jeg bare kaldt for Dee-Dee.
Min mor er Nordmark's Cindy som jeg har stor fornøjelse af at lege og slås med hver dag, måske har jeg også lært et par af mine unoder hos hende.....Jeg er nemlig rigtig "god" til at grave huller i græsplænen og det var hun vist også i min alder efter hvad jeg sådan har lyttet mig frem til når de taler om os.
Min far ser jeg ikke så meget til - han bor nemlig på Sjælland så det er jo ikke så tit vi lige kan se hinanden, men så er det godt at have lidt billeder af ham som jeg kan kigge på når jeg skal se om jeg ligner ham....Han hedder Care Abouts I Need You - til daglig kaldes han Douglas.
Fordi min mor stammer fra Tyskland og min far fra Sverige og jeg er et skønt mix af de to - lavet i Danmark - kom jeg til at hedde som jeg gør - altså Danish Delight - smart ikke.....
Du kan se både min mor og far i min billedbog - jeg har nemlig sat nogle billeder ind af dem begge to.
På de andre sider om mig, kan du se min stamtavle, mine udstillingsresultater samt en sjov lille stumfilm - god fornøjelse.

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:

Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.